Fleksibelt mødelokale – per dag, halve dag eller time

Har du ikke et mødelokale selv, eller skal du holde møde i en anden by, så giver et fleksibelt mødelokale dig mulighed for at holde et professionelt møde i gode rammer.

Har du et møde, men mangler faciliteterne, så kommer der flere og flere fleksible mødelokaler på markedet. Det er typisk større kontorfællesskaber eller kontorhoteller, der lejer deres mødelokale eller mødelokaler ud for halve eller hele dage – eller sågar på timebasis.

På den måde får du mulighed for at afholde dine møder i topprofessionelle rammer – de fleste steder med whiteboard, professionelt møblement, kaffe, Wi-Fi og mulighed for at købe forplejning i form af f.eks. frokost. Nogle mødelokaler kan også lejes med videokonference, projektor og andre faciliteter, som de fleste mindre virksomheder måske ikke disponerer over.

Et fleksibelt mødelokale bliver ofte benyttet til følgende formål:
• Kurser
• Workshops
• Forretningsmøder
• Møder hos en kunde eller leverandør i en anden by eller et andet land

Det enkelte lokale kan indrettes efter behov – f.eks. stilles bordene ofte i hestesko, hvis der skal lægges op til åben debat på et møde med mange deltagere. Omvendt bliver en teateropstilling i mødelokalet ofte brugt til store præsentationer, hvor envejskommunikation er i højsædet. I de fleste mødelokaler bliver borde og stole sat op, som du ønsker, inden mødet starter.

Brug også fleksible mødelokaler til at holde møder med kunder i udlandet eller i andre byer. Hvis du booker et lokale med forplejning, inden du tager hjemmefra, står det klart til dig og dine gæster, når du kommer frem.

Kontorplads med adgang til mødelokale
Har du ofte brug for at holde møder, har du også mulighed for at leje dig ind i et af de efterhånden mange kontorfællesskaber eller kontorhoteller. Her får du eget kontorlokale med mulighed for at leje mødefaciliteter på timebasis, når du har behovet. Du får altså adgang til mødelokaler, men betaler kun for dem, når du bruger dem.

Dette indlæg blev udgivet i Mødelokaler og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.